tel0318 - 64 53 59

markerHoorn 27, Ede

Vanaf mijn vierde jaar wilde ik al automonteur worden.

arrow-downLees meer

Over Autobedrijf van Kranenburg

Nico is de drijvende kracht achter eenmanszaak Autobedrijf van Kranenburg in Ede. Hij pakt de telefoon op, voert alle reparaties uit en verkoopt auto's. "Als ik beloond word met een goede review, is mijn dag weer goed."

Wie ben je?

"Ik ben Nico, geboren in 1987, gelukkig getrouwd en trotse vader van vijf zoons."

Hoe en waarom ben je automonteur geworden?

"Mijn vader runde vroeger een autobedrijf en vanaf mijn vierde jaar wilde ikzelf ook automonteur worden; dat was mijn droom! Op mijn zestiende was het eindelijk zover. Ik ben eerst dertien jaar in dienst geweest bij Autobedrijf Van Solinge – sinds 1995 een vertrouwd adres in Ede – en in 2018 heb ik deze zaak voortgezet onder de naam van Kranenburg. Het meest geniet ik van aparte auto's vinden en die vervolgens verkopen; een afwijkend model, een auto met bijzondere opties, een grote Jeep, dat werk."

Wat voor type automonteur ben je?

"Ik werk graag op basis van goede relaties en wederzijds vertrouwen. Het liefst zie ik dat klanten hun auto achterlaten met het gevoel: dat komt wel goed. Vaak hoor ik dat ook terug, dat ik betrouwbaar, vakkundig en niet opdringerig ben. Dat is in de autobranche niet per se vanzelfsprekend, ook heb ik een aversie tegen stoerdoenerij."

Wat is de kracht van Autobedrijf van Kranenburg?

"Dat het een eenmanszaak is. Als je belt, krijg je niet een receptioniste aan de lijn, maar meteen de automonteur: ikzelf. Oké, ik ben dus ook meteen de receptionist... En gaat er een lampje stuk, of zie je een storing? Ik kan het meteen voor je maken; bij acute problemen kan ik gemakkelijk schuiven in mijn agenda. Die flexibiliteit waarderen mensen."

Je doet alles dus zelf; doet dat niets af aan de kwaliteit?

"Zeker niet. Ik ben eerste autotechnicus, dus heb alle benodigde papieren. Daarnaast maak ik gebruik van topproducten, zoals de nieuwste uitleescomputer waarmee je de modernste auto's kunt uitlezen; maar ook topmerken olie. Iemand zei eens: 'Jij hebt te veel technische kennis om een snelle autoverkoper te zijn'. Dat klopt; ik kan geen slechte auto's verkopen. Dat wíl ik ook niet."

Proefrit maken of onderhoud uit laten voeren? Neem gerust contact met mij op.

tel0318 - 64 53 59 mailStuur een bericht

Autobedrijf van Kranenburg

Hoorn 27
6713 KR Ede
Gelderland

marker-large

Openingstijden

Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak*
Zondag Gesloten

* Zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 op afspraak geopend. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

rdw-erkend

© AutoEde.nl — Autobedrijf van Kranenburg

Privacy Statement